опера

Таг
25Вести

„БОЕМИ“ ОД ЏАКОМО ПУЧИНИ СО ДОМАШНИ СОЛИСТИ ВО ОПЕРАТА

„СЕВИЛСКИОТ БЕРБЕРИН“ ЌЕ ИГРА ВО МАРТ ВО ОПЕРАТА

„ПАЛЈАЧИ“ СО ДОМАШНИ СОЛИСТИ НА 7 ФЕВРУАРИ ВО ОПЕРАТА

ПАРИТЕ ОД ПРОДАДЕНИТЕ БИЛЕТИ ЗА ДЕТСКАТА ПРЕТСТАВА „ОПЕРАТА НА ШУМСКИТЕ ЖИВОТНИ“ ЌЕ БИДАТ ДОНИРАНИ ВО ХУМАНИ ЦЕЛИ

УНЕСКО ГО ПРОГЛАСИ ИТАЛИЈАНСКОТО ОПЕРСКО ПЕЕЊЕ ЗА СВЕТСКО КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО

НОВАТА СЕЗОНА ВО НОБ СЕ ОТВОРА СО ОБНОВЕНАТА ОПЕРА „ЛИДИЈА ОД МАКЕДОНИЈА“

ОПЕРАТА „СВАДБАТА НА ФИГАРО“ ОД МОЦАРТ ВЕЧЕРВА ВО НОБ ВО ИЗВЕДБА НА ГОСТИ ОД ЛИТВАНИЈА

МАКЕДОНСКА ЕКИПА ЈА ПОСТАВИ „КАРМЕН“ ВО ДРЖАВНАТА ОПЕРА ВО ПЛОВДИВ

НА ВАСИЛИЧАРСКИТЕ КОНЦЕРТИ ВО НОБ ЌЕ СЕ ПЕАТ ОПЕРСКИ ДЕЛА

ОПЕРАТА „АИДА“ ВО СКРАТЕНА ВЕРЗИЈА ВЕЧЕРВА НА ОТВОРЕНО ПРЕД НОБ