оперска куќа

Таг
2Вести

ОПЕРА КАКО САНТА – КИНЕСКИТЕ ГРАДОВИ ВО ТРКА КОЈ ЌЕ ИЗГРАДИ ПОУРБАН КУЛТУРЕН ЦЕНТАР

ОПЕРА СО СПИРАЛЕН ПОКРИВ СО СКАЛИ ЌЕ БИДЕ НОВИОТ ЗАШТИТЕН ЗНАК НА ШАНГАЈ