ОСКАРОВСКА ГАЛА ВЕЧЕР ВО ОПЕРАТА НА 28 ФЕВРУАРИ, ЌЕ СЕ ИЗВЕДАТ НАГРАДЕНИ ФИЛМСКИ ПЕСНИ