оперски солист

Таг
2Вести

ШТИПСКОТО КУЛТУРНО ЛЕТО ПОЧНА СО ФРАНЦУСКИОТ СОПРАН ЕЛЕНА ГОЛОМЕОВА

ВЛАДИМИР САЗДОВСКИ ЌЕ ПЕЕ СО АНА НЕТРЕБКО НА ОТВОРАЊЕТО НА НОВАТА СЕЗОНА НА МИЛАНСКА СКАЛА