ДЕЦАТА МЕ ИСКАРАА ДЕКА СУМ ПОСТРОГА СО НИВ ОТКОЛКУ СО ТИЕ ШТО ВАЛКААТ И ЗАГАДУВААТ, ВЕЛИ ТЕТОВСКАТА ГРАДОНАЧАЛНИЧКА ТЕУТА АРИФИ