орхидеја

Таг
2Вести

ПОДЗЕМНИ ДРВЈА И ОРХИДЕЈА ОД ВРВОТ НА ВУЛКАН СЕ МЕЃУ НОВОИМЕНУВАНИТЕ РАСТЕНИЈА И ГАБИ

РЕТКА ОРХИДЕЈА КОЈА ИСПУШТА МИРИС НА ЛЕШ ПРВПАТ ЌЕ ПРОЦУТИ ВО ЛОНДОН