орион

Таг
2Вести

НАСА ПРОГЛАСИ ГОЛЕМ УСПЕХ ОТКАКО КАПСУЛАТА „ОРИОН“ БЕЗБЕДНО СЕ ВРАТИ НА ЗЕМЈАТА

КАПСУЛАТА „ОРИОН“ СЕ ВРАЌА ДОМА ПО КРУЖЕЊЕТО ОКОЛУ МЕСЕЧИНАТА, НА ЗЕМЈАТА ЌЕ ПАДНЕ В НЕДЕЛА ВЕЧЕР