оркестар „Ајга“

Таг
3Вести

„МАКЕДОНИСИМО“ СО ОРКЕСТАРОТ „АЈГА“ ГО СРАБОТИВМЕ ЗА МНОГУ КРАТКО ВРЕМЕ, ВЕЛИ ДИРИГЕНТКАТА АНА СПАСОВСКА

МАКЕДОНИЈА Е ЦЕНТАРОТ НА СВЕТОТ, МАЛИ СМЕ, АМА ГОЛЕМИ СМЕ, КАЖА СИМОН ТРПЧЕСКИ НА КОНЦЕРТОТ СО ОРКЕСТАРОТ „АЈГА“

ВТОР КОНЦЕРТ НА СИМОН ТРПЧЕСКИ И ОРКЕСТАРОТ „АЈГА“ СО ПРОЕКТОТ „МАКЕДОНИСИМО“ ВО СКОПЈЕ