ВОЗБУДЕН СУМ ШТО ДОАЃАМ ВО СКОПЈЕ, КАЖА ВИОЛИНИСТОТ РОМАН СИМОВИЌ ПРЕД КОНЦЕРТОТ СО ОРКЕСТАРОТ „ПРОФУНДИС“