оркестар

Таг
4Вести

СО 8.573 МУЗИЧАРИ, ВЕНЕЦУЕЛА ПОСТАВИ ГИНИСОВ РЕКОРД ЗА НАЈГОЛЕМ ОРКЕСТАР

ЏИЈАН ЕМИН И ДЕРИК МЕЈ ВООДУШЕВИЈА ВО „РОЈАЛ ФЕСТИВАЛ ХОЛ“ ВО ЛОНДОН

ПО МАКЕДОНИЈА, ЏИЈАН ЕМИН И ХУАН АТКИНС ЈА ВООДУШЕВИЈА И ГРУЗИЈА

ТРПЧЕСКИ ВО КАЛИФОРНИЈА ПРЕМИЕРНО ГО СВИРИ НОВИОТ КОНЦЕРТ НА ШАХОВ