оро

Таг
4Вести

ОВА Е НАЈСКАПОЦЕНОТО НЕШТО ШТО МИ ОСТАНА ОД ВАС, ВЕЛИ ФЕРЧО МУСТАФОВ ЗА ОРОТО „СПОМЕН“, КОЕ ГО СНИМИ СО ДЕДО МУ ФЕРУС И ТАТКО МУ ИЛМИ

ДЕДО МИ ФЕРУС СВИРЕШЕ ДВА ДЕНА ПРЕД МОЗОЧНИОТ УДАР, ВЕЛИ МУЗИЧАРОТ ФЕРЧО МУСТАФОВ

КУД „ИЛИНДЕН“ ОД БИТОЛА ДЕЛ ОД НАЈДОЛГОТО ОРО НА СВЕТОТ

КУБАНЦИ И БИТОЛЧАНИ ЗАЕДНО ИГРАА ОРО НА ФЕСТИВАЛОТ НА МУЗИКА ОД СВЕТОТ