оскари

Таг
65Вести

НЕМА УТКА СО ФИЛМСКА МУЗИКА – ФОТОГАЛЕРИЈА ОД ОСКАРОВСКАТА ГАЛА ВЕЧЕР ВО ОПЕРАТА

ОСКАРОВСКА ГАЛА ВЕЧЕР ВО ОПЕРАТА НА 28 ФЕВРУАРИ, ЌЕ СЕ ИЗВЕДАТ НАГРАДЕНИ ФИЛМСКИ ПЕСНИ

СЛЕДНОТО ДОДЕЛУВАЊЕ ОСКАРИ ЌЕ ПОЧНЕ ЕДЕН ЧАС ПОРАНО

ОСКАРОВЕЦОТ „СÈ СЕКАДЕ ОДЕДНАШ“ СТАНА НАЈНАГРАДУВАНИОТ ФИЛМ ВО ИСТОРИЈАТА

ТЕПИХОТ НА ОСКАРИТЕ ЈА ПРОМЕНИ БОЈАТА, ГЛАМУРОТ ОСТАНА ИСТ (ФОТОГАЛЕРИЈА)

КЕ ХУЈ КВАН И БРЕНДАН ФРЕЈЗЕР – АКТЕРИ ЗАБОРАВЕНИ ОД ХОЛИВУД СЕ ВРАТИЈА СО ОСКАР

ЕДИТ ХЕД – ЖЕНА КОЈА ИМА ОСВОЕНО НАЈМНОГУ ОСКАРИ

ГЛАМУРОТ СЕ ВРАТИ ВО ПОЛН КАПАЦИТЕТ НА ОСКАРИТЕ (ФОТОГАЛЕРИЈА)

ОСКАРИ 2022: „ЕПЛ“ МУ ЈА УКРАДЕ ИСТОРИЈАТА НА „НЕТФЛИКС“, „КОДА“ ПОВТОРИ ПОДВИГ СТАР 90 ГОДИНИ