СТУДИРАМ ПСИХОЛОГИЈА ЗАШТО Е ПОВРЗАНА СО МУЗИКАТА, ВЕЛИ ПЕЈАЧКАТА АНА ПЕТАНОВСКА, ЕДНА ОД ЅВЕЗДИТЕ НА ОСКАРОВСКИОТ ГАЛА КОНЦЕРТ