откритие

Таг
3Вести

ОТКРИЕНА НАЈГОЛЕМАТА БАКТЕРИЈА НА СВЕТОТ КОЈА МОЖЕ ДА СЕ ВИДИ И БЕЗ МИКРОСКОП

АРХЕОЛОЗИТЕ ОТКРИЈА ЕГИПЕТСКА ПОМПЕЈА, СКРИЕНА 3.400 ГОДИНИ

ВО БУГАРСКИТЕ ВОДИ ПРОНАЈДЕН СОВРШЕНО ЗАЧУВАН БРОД, СТАР 2.400 ГОДИНИ