Ози Озборн

Таг
7Вести

ДОКУМЕНТАРЕЦОТ ЗА ДЕВЕТТЕ ЖИВОТИ НА ОЗИ ОЗБОРН ИЗЛЕГУВА ВО СЕПТЕМВРИ

ОЗИ ОЗБОРН ЈА ОБЈАВИ ПРВАТА НОВА ПЕСНА ПО ДЕВЕТ ГОДИНИ

НЕ УМИРАМ, КАЖА ОЗИ ОЗБОРН ОТКАКО ПОВТОРНО ЈА ОДЛОЖИ ЕВРОПСКАТА ТУРНЕЈА

ОЗИ ОЗБОРН СНИМА НОВА МУЗИКА ДОДЕКА ЗАЗДРАВУВА ОД ОПЕРАЦИЈАТА НА ВРАТОТ

ОЗИ ОЗБОРН ОБЈАВИ ДЕКА ОДИ НА ПРОШТАЛНА ТУРНЕЈА