10 ГОДИНИ ОД СМРТТА НА МАЈКЛ ЏЕКСОН – ОД ТРИТЕ ДЕЦА, САМО ПАРИС ОСТАНА ПОВРЗАНА СО ШОУ-БИЗНИСОТ