„Париски рефлексии“

Таг
2Вести

ТРЕТИОТ ДЕЛ ОД ИЗЛОЖБАТА „ПАРИСКИ РЕФЛЕКСИИ“ СЕ ОТВОРА ВО ЧИФТЕ АМАМ НА 22 МАРТ

ИЗЛОЖБАТА „ПАРИСКИ РЕФЛЕКСИИ 2“ ОД ДЕНЕСКА ПОСТАВЕНА ВО ЧИФТЕ АМАМ