паркинг

Таг
3Вести

СИТЕ ГОЛЕМИ ПАРКИРАЛИШТА ВО ФРАНЦИЈА ЌЕ МОРА ДА БИДАТ ПОКРИЕНИ СО СОЛАРНИ ПАНЕЛИ

ПАРКИНГ МЕСТО ВО ХОНГКОНГ СЕ ПРОДАДЕ ЗА СВЕТСКИ РЕКОРД ОД 1,3 МИЛИОНИ ДОЛАРИ

ВОДНО ПРВ ВИКЕНД БЕЗ КОЛИ, ГУЖВИ ВО АВТОБУСИТЕ