Партибрејкерс

Таг
2Вести

„АВАЛОН“ ЈА ЗАОКРУЖУВА ПРОСЛАВАТА НА 30. РОДЕНДЕН СО „ПСИХОМОДО ПОП“, „ПАРТИБРЕЈКЕРС“ И ТРИБЈУТ БЕНД НА „ЕКВ“

23. ИЗДАНИЕ НА ТАКСИРАТ ЌЕ СЕ ОДРЖИ НА 7 ДЕКЕМВРИ, „ПАРТИБРЕЈКЕРС“ ПРВО ПОТВРДЕНО ИМЕ