пасош

Таг
4Вести

„ПАСОШ ЗА КУЛТУРА“ – МЛАДИТЕ ГЕРМАНЦИ ЌЕ ДОБИЈАТ 200 ЕВРА ЗА КОНЦЕРТИ, КИНО, КНИГИ…

ТОМ ХЕНКС И СОПРУГАТА И ОФИЦИЈАЛНО СТАНАА ГРЧКИ ДРЖАВЈАНИ

ЈАПОНИЈА ГО ИМА НАЈМОЌНИОТ ПАСОШ НА СВЕТОТ, МАКЕДОНЦИТЕ БЕЗ ВИЗА ПАТУВААТ ВО 124 ДРЖАВИ

НАЈМОЌНИОТ ПАСОШ НА СВЕТОТ ГО ИМААТ ОБЕДИНЕТИ АРАПСКИ ЕМИРАТИ