пат околу светот

Таг
2Вести

АРГЕНТИНСКО СЕМЕЈСТВО СЕ ВРАЌА ДОМА ПО 22-ГОДИШНИОТ ПАТ ОКОЛУ СВЕТОТ СО АВТОМОБИЛ ОД 1928

ШКОТЛАНЃАНКА ГО ОБИКОЛИ СВЕТОТ СО ВЕЛОСИПЕД ЗА РЕКОРДНИ 125 ДЕНА