патишта

Таг
2Вести

БРИТАНИЈА Е ПРВА ЕВРОПСКА ЗЕМЈА КОЈА ЌЕ ДОЗВОЛИ САМОВОЗЕЧКИ АВТОМОБИЛИ НА ПАТИШТАТА

БРИТАНСКА КОМПАНИЈА ПРАВИ ПАТИШТА ОД ПЛАСТИЧЕН ОТПАД