патници

Таг
2Вести

ДУБАИ ПЛАНИРА ДА ГИ ПРОШИРИ СВОИТЕ ДВА АЕРОДРОМА И ДА ГИ НАПРАВИ НАЈГОЛЕМИ НА СВЕТОТ

ГЕРМАНСКИ ДИЗАЈНЕРИ СО НАЈМЛАДАТА АСТРОНАУТКА ДИЗАЈНИРАА КУФЕР ЗА ВСЕЛЕНСКИ ТУРИЗАМ