Патрик Стјуарт

Таг
5Вести

АКО СЕ ОТКАЖАМ ОД ГЛУMАТА, БИ СЕ ОТКАЖАЛ И ОД ЖИВОТОТ, ВЕЛИ ПАТРИК СТЈУАРТ ЗА 80. РОДЕНДЕН

НОВАТА СЕРИЈА ЗА ЖАН-ЛУК ПИКАРД ДОБИ ТРЕЈЛЕР И ДАТУМ НА ПРЕМИЕРАТА

РЕКОВ ПАК БИ ГО ИГРАЛ ПИКАРД САМО АКО Е НЕШТО РАЗЛИЧНО, ВЕЛИ ПАТРИК СТЈУАРТ ЗА НОВАТА СЕРИЈА

ХЈУ ЏЕКМАН СИ ГО ОСТВАРИ ДЕТСКИОТ СОН И ВЛЕЗЕ ВО ГИНИС

ПАТРИК СТЈУАРТ СЕ ВРАЌА ВО УЛОГАТА НА ЖАН-ЛУК ПИКАРД