Пацифик

Таг
2Вести

САМО УШТЕ 12 ДРЖАВИ НЕМААТ ПОТВРДЕНО ПОЈАВА НА КОРОНАВИРУС

ПАЦИФИКОТ КРИЕ НЕКОИ ОД НАЈИЗОЛИРАНИТЕ И НАЈМАЛКУ ПОСЕТЕНИ ДРЖАВИ НА СВЕТОТ