патувачко кино

Таг
2Вести

СИНЕДЕЈС ПОЧНУВА СО ПАТУВАЧКО КИНО ВО КРИВА ПАЛАНКА, СТРУМИЦА И СТРУГА

ПАТУВАЧКОТО КИНО НА МАКЕДОКС ОД ДЕНЕС ДО 12 ЈУЛИ ВО СТРУШКИТЕ И ПРЕСПАНСКИТЕ СЕЛА