ДОКУМЕНТАРЕЦОТ „ПАТУВАЊЕ ПЕШ“ НА КОТЕВСКА НУДИ ПОВИСОКА ВЕРЗИЈА НА РЕАЛНОСТА, ВЕЛИ РЕЦЕНЗИЈАТА НА „ХОЛИВУД РИПОРТЕР“