павилјон

Таг
2Вести

КОПЕНХАГЕН ПОСТАВУВА ПЛОВЕЧКИ ПАВИЛЈОНИ ВО КАНАЛИТЕ ШТО ЌЕ СЕ КОРИСТАТ ЗА КОНЦЕРТИ И ЈОГА