пчела

Таг
2Вести

РЕТКА СИНА ПЧЕЛА ПОВТОРНО ОТКРИЕНА ВО ФЛОРИДА ПОСЛЕ ЧЕТИРИ ГОДИНИ

НАЈГОЛЕМАТА ПЧЕЛА НА СВЕТОТ ПОВТОРНО ПРОНАЈДЕНА ПО 38 ГОДИНИ