Пелистер

Таг
2Вести

САШО СТАВРЕВ ЈА ДОЛОВУВА ПЕЛИСТЕРСКАТА ЗИМСКА РАПСОДИЈА СО СВОИТЕ ФОТОГРАФСКИ РАЗГЛЕДНИЦИ

ПРВОТО ИЗДАНИЕ НА ФЕСТИВАЛОТ „ЕГНАТИЈА ИСКЕЈП“ ЌЕ СПОИ МУЗИКА, ХРАНА И ПРИРОДА