пешачка патека

Таг
4Вести

ВО РОТЕРДАМ ОТВОРЕНА ПЕШАЧКА ПАТЕКА КОЈА ПОМИНУВА ПРЕКУ ПОКРИВИ

ИТАЛИЈА ЌЕ ГИ СПОИ СИТЕ СВОИ НАЦИОНАЛНИ ПАРКОВИ СО ЕДНА ПЕШАЧКА ПАТЕКА

ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВИ САКААТ ДА ИЗЛЕЗАТ ОД КРИЗАТА СО КОВИД-19 СО ПРОШИРЕНИ ВЕЛОСИПЕДСКИ И ПЕШАЧКИ ЗОНИ

КОТОР И БОХИЊ МЕЃУ ПЕТТЕ НАЈУБАВИ КРАТКИ ПЕШАЧКИ ПАТЕКИ ВО ЕВРОПА