Петар Горко

Таг
3Вести

АКТЕРИТЕ ПЕТАР ГОРКО И НИКОЛА ПРОЈЧЕВСКИ ДОБИЈА ИКОНИ СО АНГЕЛОТ ОД КУРБИНОВО ОД МИНИСТЕРКАТА ЗА КУЛТУРА КОСТАДИНОВСКА- СТОЈЧЕВСКА

ПРВЕНЕЦОТ НА БИТОЛСКИОТ ТЕАТАР ПЕТАР ГОРКО И НИКОЛА ПРОЈЧЕВСКИ СЛАВАТ ЈУБИЛЕЈ СО „ВУЈКО ВАЊА“

75. РОДЕНДЕН НА БИТОЛСКИОТ ТЕАТАР ГО ПРОСЛАВИВМЕ ВО КИНА СО ОВАЦИИ, ВЕЛИ ЕКИПАТА НА „ДЕТЕТО СОНУВА“