Петар Пан

Таг
2Вести

„ДИЗНИ“ ИМ СТАВИ ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ ЗА РАСИЗАМ НА АНИМИРАНИТЕ КЛАСИЦИ „ДАМБО“, „ПЕТАР ПАН“ И „КНИГА ЗА ЏУНГЛАТА“

ЦРНОМУРЕСТА АКТЕРКА ПРВПАТ ЌЕ ЈА ИГРА ЅВОНЧИЦА ВО „ПЕТАР ПАН“