петиција

Таг
2Вести

САКАМЕ ДА ПРАВИМЕ ШТО САКАМЕ И КОГА САКАМЕ – ОСТРОВ ВО НОРВЕШКА ЌЕ СТАНЕ ПРВА БЕЗВРЕМЕНСКА ЗОНА НА СВЕТОТ

ПОЛА МИЛИОН ФАНОВИ ПОТПИШАА ПЕТИЦИЈА ОДНОВО ДА СЕ СНИМИ ФИНАЛЕТО НА „ИГРА НА ТРОНОВИ“