пилот

Таг
2Вести

17-ГОДИШНИК Е НАЈМЛАДИОТ ПИЛОТ КОЈ ГО ОБИКОЛИ СВЕТОТ

МАЈКА И ЌЕРКА СТАНАА ИНТЕРНЕТ СЕНЗАЦИЈА ОТКАКО БИЛЕ СНИМЕНИ КАКО УПРАВУВААТ СО „БОИНГ“