пингвин

Таг
5Вести

РЕДОК АНТАРКТИЧКИ ПИНГВИН ЗАВРШИЛ НА 3.000 КМ ОДДАЛЕЧЕНИОТ НОВ ЗЕЛАНД

СКОПСКАТА ЗООЛОШКА ГРАДИНА ПРВПАТ СТАНА ДОМ НА ПИНГВИНИ

ПИНГВИН ОД ЗООЛОШКА ГРАДИНА ВО ДАНСКА ПРОГЛАСЕН ЗА НАЈСТАР НА СВЕТОТ

ГДАЊСК ГО ПРЕТСТАВИ ЕДИНСТВЕНИОТ АЛБИНО ПИНГВИН ВО ЗООЛОШКА НА СВЕТОТ