Пининфарина

Таг
2Вести

„ПИНИНФАРИНА БАТИСТА“ – НАЈБРЗИОТ ДРУМСКИ АВТОМОБИЛ НА СВЕТОТ Е ЕЛЕКТРИЧЕН