пиштол

Таг
3Вести

ПРВИОТ БОНД ПИШТОЛ НА ШОН КОНЕРИ СЕ ПРОДАДЕ ЗА 256.000 ДОЛАРИ

ПИШТОЛИ И КОРСЕТИ – МИКС НА ИНДУСТРИЈАТА ЗА ОРУЖЈЕ И МОДАТА

ОРУЖЈЕТО НА ХАРИСОН ФОРД ОД „ВОЈНА НА ЅВЕЗДИТЕ“ ПРОДАДЕНО ЗА 550.000 ДОЛАРИ