писта

Таг
2Вести

ШЕСТЕ НАЈПРОМЕТНИ АЕРОДРОМИ ВО СВЕТОТ КОИ МОЖАТ ДА ПРИМАТ И ДО 50 МИЛИОНИ ПАТНИЦИ ГОДИШНО

ДУБАИ ЌЕ ГО ПРЕСЕЛИ СВОЈОТ МЕЃУНАРОДЕН АЕРОДРОМ И ВО НЕГО ЌЕ ВЛОЖИ 35 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ