Питер Динклиџ

Таг
2Вести

СИРАНО ГО ИЗГУБИ ПРЕПОЗНАТЛИВИОТ ГОЛЕМ НОС ВО НОВИОТ МЈУЗИКЛ СО ПИТЕР ДИНКЛИЏ

ПИТЕР ДИНКЛИЏ ВЕЛИ ДЕКА Е ВИСТИНСКО ВРЕМЕ ДА ЗАВРШИ „ИГРА НА ТРОНОВИ“