Пјацола

Таг
2Вести

ПРЕМИЕРА НА ТАНГО-БАЛЕТ СО МУЗИКА НА ПЈАЦОЛА ВО МОБ

АННА И ОЛЕГ КОНДРАТЕНКО ГИ СВИРАТ „ГОДИШНИТЕ ВРЕМИЊА“ ОД ПЈАЦОЛА И ВИВАЛДИ