ПЛАМЕН ТОТЕВ ГО ДОБИ ПОЧЕСНОТО РАЦИНОВО ПРИЗНАНИЕ ЗА 2023 ЗА ПРОМОЦИЈА НА МАКЕДОНСКИТЕ ЈАЗИК И КУЛТУРА ВО БУГАРИЈА