планинари

Таг
4Вести

ПЛАНИНАРИТЕ ОТСЕГА ЌЕ МОРА ДА СИ ГО СОБИРААТ ИЗМЕТОТ КОГА ГО КАЧУВААТ МОНТ ЕВЕРЕСТ

МОНТ ЕВЕРЕСТ СЕ ОТВОРА ЗА ПЛАНИНАРИ ПО ЕДНА ГОДИНА ПАУЗА

НЕПАЛСКИТЕ ПЛАНИНАРИ КОИ ПРВИ ГО ИСКАЧИЈА ВРВОТ К2 ВО ЗИМА ПРЕЧЕКАНИ КАКО ХЕРОИ ДОМА