ПЛАСИДО ДОМИНГО ДОБИ ПАРЧЕ ОД ПОДОТ НА МЕТ ЗА 50-ГОДИШНИНАТА ОД ДЕБИТО ВО ЊУЈОРШКАТА ОПЕРА