САКАМ СЕКОЈ ДА ЈА ПОЧУВСТВУВА РАДОСТА НА СОЗДАВАЊЕ УМЕТНОСТ, ВЕЛИ ЃОРГИНА СПАСЕВСКА ЗА РАБОТИЛНИЦАТА „ИСПОВЕДИ НА ПЛАТНО“