ПЕТРОВСКИ, СТОЈАНОВСКИ И ЈАКУПИ МЕЃУ НАЈДОБРИТЕ НА ПЛИВАЧКИОТ НАТПРЕВАР ЗА ЛИЦА СО ПОПРЕЧЕНОСТ И АТИПИЧЕН РАЗВОЈ