„ПЛЕЈБОЈ“ ПОВТОРНО ИЗНЕНАДИ, ПРВПАТ ОБЈАВИ ФОТОСЕСИЈА СО МОДЕЛ СО „ПЛУС ВЕЛИЧИНА“