СЕ СНАОЃАВМЕ КАКО ЗНАЕМЕ И УМЕЕМЕ ЗА ЛЕКОВИ КОГА НИ ЈА ОТКРИЈА ВИЛСОНОВАТА БОЛЕСТ, ВЕЛАТ ОД „ВИЛСОН МАКЕДОНИЈА“ ПРЕД ХУМАНИТАРНАТА ТРКА ВО СКОПЈЕ