Подлиот јас

Таг
2Вести

„ПОДЛИОТ ЈАС 4“ ЌЕ ИМА ПРЕМИЕРА НА 3 ЈУЛИ, ВИЛ ФЕРЕЛ И СОФИЈА ВЕРГАРА СЕ НОВИТЕ НЕГАТИВЦИ

ШРЕК СЕ ВРАЌА ПО ДЕСЕТИНА ГОДИНИ СО ИСТАТА ЕКИПА АКТЕРИ