подводен музеј

Таг
2Вести

БРИТАНСКИ УМЕТНИК СОЗДАДЕ ШЕСТ 12-ТОНСКИ СКУЛПТУРИ ЗА НОВ ПОДВОДЕН МУЗЕЈ ВО КАН

БРОД ШТО ПОТОНАЛ ПРЕД 2.500 ГОДИНИ ЌЕ БИДЕ ГЛАВНАТА АТРАКЦИЈА НА ПРВИОТ ПОДВОДЕН МУЗЕЈ ВО ГРЦИЈА